Wiemy jak wiele trudu wiąże się z organizacją wesela, dlatego chcielibyśmy Państwu pomóc. Z naszym wsparciem będzie z pewnością łatwiej i lepiej. Zadbamy o każdy element związany z dekoracją sali oraz stroną kulinarną.

Szef kuchni oraz cała obsługa zadba o to, by ten niezapomniany dzień był naprawdę niezwykły. Na Młodą Parę czeka Apartament dla Nowożeńców.

Chcemy, aby Państwo na długo zapamiętali chwile spędzone z nami. Nasza dewiza to solidność, miły, wykwalifikowany personel oraz wspaniała kuchnia.

Proponujemy Państwu Ślub jak z bajki.

Ten jedyny dzień w życiu zapada głęboko w pamięć i serce, po wielu nawet latach budząc gorące emocje. Wspomnienia z wesela to sentymantalna podróż. Liczy się każdy szczegół przyjęcia, każdy moment. Z perspektywy czasu widzimy, jak ważny jest wybór miejsca oraz profesjonalna pomoc przy organizacji.

Hotel Keszyca Leśna jest wymarzonym miejscem na tę okoliczność. Wspaniale zaaranżowane wnętrza tworzą baśniowy klimat. Uczta dla podniebienia - smakołyki kuchni, wyszukane drinki i dobra muzyka dopełnią sielankowego obrazu.

O świcie, gdy zabraknie już sił, by bawić się dłużej, w zaciszu pokoi odnowimy zapasy energii na następny dzień...

Wesele u nas to nie tylko zabawa i wspaniała atmosfera, to również doskonałe potrawy przygotowane przez profeslonalną załogę kuchni. Zaproponujemy Wam nasze wyborne menu weselne lub dostosujemy się do Waszych gustów i wspólnie ustalimy zestaw dań. Do pełni szczęścia brakuje tylko dobrej oprawy muzycznej.

Z tym również sobie poradzimy i w razie potrzeby zaproponujemy zespół muzyczny, który zaspokoi gusta wszystkich pokoleń.

Na życzenie komponujemy specjalne menu w artystycznej oprawie, przygotujemy dekoracje kwiatowe, doradzamy przy organizacji imprezy.

Zapraszamy w celu omówienia szczegółów na miejscu lub telefonicznie.

 

Przykładowe menu weselne:

OBIAD:

-    rosół z makaronem lub bulion Julienna z grzankami

-    kurczak marynowany w sosie śmietankowym + ryż

-    roladki z pieczarkami ze schabu w panierce

-    sztuka mięsa wieprzowego w sosie pieczeniowym z marynowanymi cebulkami

-    sznycel drobiowy w złocistej panierce

-    zestaw surówek sezonowych – 3 rodzaje

-    ziemniaki

LODY

ZIMNE ZAKĄSKI:

-    rolada z karkówki

-    schab faszerowany

-    rolada z boczku z indykiem

-    filet drobiowy w galaretce żurawinowej

-    szynka w sosie tatarskim

-    matiasy Hawaje z ananasem

-    matiasy korzenne z sosem ziołowym

-    ryba po grecku

-    galantyna z kurczaka

-    sałatka z arbuza

-    sałatka sezonowa z sosem jogurtowo-musztardowym

-    pieczywo

-    ćwikła z chrzanem, musztarda

DANIA GORĄCE:

-    pieczone udka i skrzydełka

-    szaszłyk

-    barszczyk czerwony z krokietem

-    bigos staropolski

-    flaczki drobiowe lub zupa gulaszowa

KAWA, HERBATA, OWOCE

Typ kuchni:

- polska

- staropolska

- francuska

 - europejska

 - międzynarodowa

Liczba miejsc:

- ustawienie restauracyjne

- przyjęcia zasiadane

- przyjęcia stojące